Εκδηλώσεις

Διασκέδαση στο Ξενοδοχείο Κρυοπηγή

Κάθε εβδομάδα διασκέδαση

Πάρτε μέρος, για να απολαύσετε μοναδικές βραδιές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας (Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου)

Δραστηριότητες μέσα στην ημέρα

Μπορείτε να διασκεδάσετε καθημερινά στις δραστηριότητες που διοργανώνουν οι άνθρωποι μας - ομάδα animation - στο χώρο της πισίνας. Ώρα χαλάρωσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Ελληνική Βραδιά

Απολαύστε τους ελληνικούς αυθεντικούς ήχους και χορούς σε ένα από τα δημοφιλέστερα εβδομαδιαία μας βράδια. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στην περιοχή της πισίνας. Χορέψτε μαζί μας!

Βραδιά Καραόκε

Επιλέξτε το αγαπημένο σας τραγούδι και ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε μπροστά στους φίλους σας και την οικογένειά σας. Αποκτήστε κάποια λετπά φήμης στη σκηνή μας και αφήστε τους καλεσμένους μας να σας χειροκροτήσουν. Είσαι έτοιμος για αυτό ?

Jazz - Βραδιά Σαξόφωνου

Χαλαρώστε στις μελωδίες του σαξόφωνου και χαλαρώστε στην ομορφιά της φύσης. Αφήστε τις αισθήσεις σας να πετάξουν στον ανοιχτό ουρανό και τις σκέψεις σας να ταξιδεύουν στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Δραστηριότητες για παιδιά

Διασκέδαση για τους μικρούς μας καλεσμένους, οι οποίοι θα μείνουν ευχαριστημένοι από τους εκπαιδευμένους επαγγελματίες μας που προσφέρουν διάφορες δραστηριότητες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να συμμετάσχουν σε προγράμματα που προετοιμάζονται από τους animators.

Book your stay with us