Εστιατόριο

Εστιατόρια

Γευστικές γαστρονομικές απολαύσεις κάθε μέρα

Νόστιμες συνταγές με παραδοσιακά υλικά

Η γευστική εμπειρία του Ξενοδοχείου Κρυοπηγή είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι απόλαυσης, προσφέροντας υπηρεσίες πρωινού, μεσημεριανού και δείπνου που αποπνέουν υπεροχή. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας διασφαλίζει ότι κάθε γεύμα είναι μια αξέχαστη και γευστική εμπειρία.

Στο επίκεντρο αυτής της γαστρονομικής περιπέτειας βρίσκεται ο σεφ μας, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στη δημιουργία μοναδικών και απολαυστικών πιάτων που δελεάζουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Είτε είστε λάτρης των κλασικών πιάτων της Μεσογείου είτε είστε περιπετειώδης καλοφαγάς που αναζητά καινοτόμες γεύσεις, το εστιατόριό μας απευθύνεται σε όλους τους ουρανίσκους.

Στα εστιατόριά μας θα βρείτε μια ομάδα έμπειρου και εξυπηρετικού προσωπικού που κάνει τα πάντα για να προβλέψει και να εκπληρώσει τις γαστρονομικές σας επιθυμίες. Με μια ζεστή και ευγενική προσέγγιση, δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, διασφαλίζοντας ότι η γευστική σας εμπειρία δεν είναι μόνο νόστιμη αλλά και αντανάκλαση της γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας.

Είτε ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, είτε απολαμβάνοντας ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα είτε απολαμβάνοντας ένα πλούσιο δείπνο, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Κρυοπηγή είναι το τέλειο σκηνικό για γαστρονομική εξερεύνηση και χαλάρωση. Ελάτε μαζί μας για να ξεκινήσετε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσης και να απολαύσετε.

 Ώρες λειτουργίας:
Πρωινό | 7:30 – 10:00
Γεύμα | 13:00 – 15:00
Δείπνο | 19:00 – 21:00

Εστιατόριο ΕΛΕΝΗ

Απολαύστε το γεύμα σας στο εστιατόριο μας που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα (λειτουργεί την υψηλή περίοδο) Πιείτε ένα ποτό στη βεράντα του Restaurant Eleni που λειτουργεί ως Lounge Bar (λειτουργεί την υψηλή περίοδο)

Εστιατόριο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Το βασικό εστιατόριο μας βρίσκεται στον πρώτο όροφο

Κάντε Κράτηση