Η Χαλκιδική είναι γνωστή για το μέλι, τις ελιές και το ελαιόλαδο. Όταν μείνετε στο Ξενοδοχείο Κρυοπηγή, μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικά τοπικά προϊόντα – κάποια από τα οποία καλλιεργημένα από εμάς.

Οι διακοπές σας είναι πιο υγιείς

Όλα τα πιάτα που σερβίρονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου έχουν μια μικρή ιστορία. Ελιές, ελαιόλαδο, μέλι και πληθώρα άλλων προϊόντων δεν καλλιεργούνται μόνο στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, αλλά μερικά είναι και του ξενοδοχείου μας.

Πόσο συχνά παίρνετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά κατευθείαν στο τραπέζι; Δεν μπορείτε να βρείτε πιο φρέσκα.

Από τις ελιές μέχρι το μέλι, η Χαλκιδική είναι ο παράδεισος του καλόυ φαγητού

Η Χαλκιδική μπορεί να υπερηφανεύεται για το εύφορο έδαφος και το υπέροχο κλίμα – ως εκ τούτου, και για τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα. Λόγω της πλούσιας χλωρίδας της, η Χαλκιδική θεωρείται λίκνο της μελισσοκομίας. Οι μελισσοκόμοι παράγουν μέλι με την υψηλότερη θρεπτική αξία για χιλιάδες χρόνια.

Ενώ η πλούσια χλωρίδα φέρνει στο τραπέζι σας το καλύτερο μέλι στον κόσμο, όλα τα βότανα, το ελαιόλαδο και την ελιά, η πλούσια πανίδα επιτρέπει την παραγωγή του καλύτερου παραδοσιακού τυριού.

Στο Ξενοδοχείο Κρυοπηγή, η μέρα σας ξεκινάει και τελειώνει με ποιοτικά προϊόντα

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων στη Χαλκιδική. Και εμείς, επωφελούμαστε από τις εξαιρετικές συνθήκες του εδάφους για να καλλιεργήσουμε τα προϊόντα μας και έτσι να κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Από σιτάρι, γίνεται ψωμί. Το μέλι σερβίρεται με το πρωινό σας και το ελαιόλαδο με κάθε γεύμα.

Ο Σεφ μας χρησιμοποιεί παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες ταξιδεύουν από τη μια γενιά στην επόμενη, και φρέσκα προϊόντα που κάνουν τις διακοπές ένα γευστικό μονοπάτι. Από τα θαλασσινά και το κρέας έως το μέλι, τα φρέσκα φρούτα και το τυρί, η Χαλκιδική είναι ο παράδεισος της ποιότητας του φαγητού και το εστιατόριο του ξενοδοχείου μας το καταφύγιο για όσους εκτιμούν την αξία των τοπικών προϊόντων.

Ποιος δεν θέλει να ξεκινήσει τη μέρα τους με φρέσκο ψωμί και σπιτική μαρμελάδα ή αγνό μέλι;

 

Comments are closed.